sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Villasukkaähky

Viimeisimmät päivitykset on olleet kovin ruokapainotteisia. Monestakin syystä. Ensinnäkin, sukkasadon rankka aloitus yhdessä loputtoman suurilta tuntuvien 46-kokoisten sukkien kanssa sai aikaan villasukkaähkyn. Lisäksi pikku ihminen päätti, ettei sen kokoiset otukset tarvitse unta. Ja jos sen kokoinen ei nuku, ei äidillä ole aikaa neuloa. Eli sillä saralla ei uutta ole valmistunut. Tämmöisessä tilanteessa äiti kuitenkin tarvitsee valtavasti energiaa, ja mistä sitä paremmin saisikaan, kuin amerikkalaisista pannukakuista. Letut on tehty Olivia-lehden huippu hyvällä ohjeella ja ne on höystetty vaahterasiirapilla ja jäisillä mustikoilla. OMG, onko mitään parempaa <3 No ei ihan äkkiseltään tule mieleen ;)

Melko paljon aikaa on näin syksyllä kulunut myös reppumatkustajan kanssa sienestäessä. Ihan hirmuisen tehokasta se ei periaatteessa ole, mutta ollaan me suppilovahveroita saatu kerättyä ihan siivottavaksi asti.

Ja onhan toki pakko tunnustaa, että vaikka neulomuksille ei järin suuresti ole aikaa jäänyt, on jotain pientä kuitenkin niiden jättikokoisten sukkien lisäksi puikoilla syntymässä ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tuo pannukakku! Mun blogissa on sulle haaste. :) Tarkoitus lisätä blogien näkyvyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täytyy katsoa jos jossain vaiheessa ehtisin syventyä.

      Poista