sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Pikkupuuhastelua


 
Pikkuihmisen kehitys menee eteenpäin niin hurjaa vauhtia, etten pysy ollenkaan perässä. Niinpä minä hölmö menin ostamaan sille ihan tavallisia sukkia... Nyt äiti yrittää korjata virheensä ja vähentää kolhujen määrää Sock Stopilla.

Postisetä piristi mua myös paketilla. Saapa nähdä mitä näistä vielä syntyy... Hahtuvaisten käytölle on jo tarkat suunnitelmat, Primavera haluaa ehkä muuntua pikkuruisiksi tumpuiksi ja pipoksi. Ehkä =)


Ipanapan kanssa ollaan myös metsäilty aika paljon. Tyyppi kulkee mukana Manducassa ja on ihan innoissaan kaikesta, mitä metsässä voi katsella ja hiveltää ^_^

4 kommenttia:

 1. Ihania noi sukat! Mä yritin joskus tehdä villasukkiin noita liukuesteitä. Yritin kirjoittaa typyn nimen, jotta tarhassakin ois sitten erottanut, että on hänen sukat. Mutta ei niistä noin siistejä tullut! Hyvä kun sai tolkun, että mitä luki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin ^_^ Aika vakaana sai kyllä käsi olla =) Ja huomasin että nuhjusemmissa sukissa kun karvat tarttu tohon töhnään niin heti alko tulla suttua eli villasukkiin kirjottaminen on varmasti ollu haastavaa! Mä oon villatossukoiden pohjaan aiemmin laittanu vaan täpliä =)

   Poista
 2. Hah, osuvat tekstit olet keksinyt menoa helpottamaan! :)

  VastaaPoista