maanantai 23. syyskuuta 2013

Äklömakeaa

Lanka: Novita 7 veljestä Linnut: Papukaija
 (Ohjeessa lankana Knit One Crochet Too Ty-Dy Socks)
Puikot: 3,5 (Ohjeessa 3,75)
Mistä ohje?  Kirjasta Varpaista varteen (ISBN 978-952-492-542-6)

Edellisten sukkien vastapainoksi taas äklömakeaa ;) Joulua jo odottamaan päätyvät nämä. Tämä verrattaen yksinkertanen malli valikoitui, koska en halunnut taas toistaa itseäni Mistake Braidilla ja on hirmuisen vaikea miettiä sopivaa mallia näin räikeälle langalle. Langan värityksestä tykkäisin muuten kyllä, mutta harmittaa ettei toi harmaavalkonen raita oo vaikka vaan kokonaan valkonen. Mutta Novitalaiset sen on päättäneet värjätä näin. Koko lanka on mulle tullut vahingossa, kun anoppi soitti lankakaupasta ja luulin sen puhuvan Raita-sarjan Sateenkaaresta.

Sukkamalli sen sijaan osottautui juuri niin kivaksi, kuin kirjan kuvassa näyttikin. Morgan-Oakes vinkkaa kirjassa kokeilemaan tätä mallia millä tahansa raidoittuvalla langalla tai tuhoamaan pieniä jämäkeriä, koska tässä "värien 'aaltoileminen' tulee hyvin esiin". Se mua kyllä vähän hämää, että mulla noi sukat, varsinkin varret, lähti jotenkin kiertymään?? Vaikka siis kuviosta muodostuu sukkiin täysin pystysuoria pylväitä. Se näkyy ainakin tossa ekassa kuvassa. Vaikka mallineule ei siis mitenkään kierrä.

Jotenkin kauheen vaikeeta saada tota neulosta kuvattua niin että se oikeesti näyttäis siltä miltä näyttää, mutta ehkä tästä jonkun tolkun saa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti