maanantai 16. syyskuuta 2013

Ei niin minkään väriset.

Lanka: Novita - 7 Veljestä (Ohjeessa Schaefer Yarn Heather)
Puikot: 3,5 sukkapuikot (Ohjeessa 2,25 pyörö 100 cm)
Mistä ohje? Kirjasta Varpaista varteen (ISBN 978-952-492-542-6)

Niin kuin edellisten sukkien kohdalla luvattu: jotain ihan muuta, kuin sateenkaarenväriset palmikkosukat ;) Ei-minkään värinen lanka yhdistettynä harmaaseen, ohjekin nimensä mukaisesti yksinkertainen. Etenkin kun lainasin ohjeesta vain pintaneuleen ja neuloin sukat muuten ihan taviksina. Oikeasti ohjeessa sukat olisi neulottu varpaista varteen, keksi yhdellä kertaa magic loopilla ja kantapäässäkin olisi ollut vähän kaunistusta. Mutten mää nyt jaksanut...
Lanka, joka oli tarkoitus kuluttaa pois, oli tosiaan tuo vähän-niin-kuin-purkkihernekeitto-muttei-oikeastaan-edes-senkään-värinen, ehkä etäisesti vihreää ja toisessa valossa ehkä vähän beigeä muistuttava perintö seiskaveikka. Jämäkerä ei yksinään olisi riittänyt näihin 38-kokoisiin sukkiin, joten heitetään sekaan vaikka tuota harmaata, mitä on varasto pullollaan. Tavallaan langat ei edes toimi yhdessä, mutta toisaalta tässä pintaneuleessa harmaa tuo ikään kuin metallinhohtoa tuohon mitään sanomattomaan kaveriinsa... Seiskaveikasta tuli tällä mallilla neulottaessa entistä paksumman tuntuista joten näistä tulikin oikeat haarniskasukat. Onneksi edes hitusen pehmeämmät kuitenkin.
Oli miten oli, asiansa ne ajaa ja käyttäjänsä varpaita yhä viileämmäksi käyvinä päivinä lämmittää. Ja se on pääasia. Vaikka onkin sukka. Ja mun mielestä vielä ihan kiva sukka =)

6 kommenttia:

 1. Minusta tuo yhdistelmä toimii hyvin. Hopeaa ja vihreää ja haarniskamaista tuntua, selvät ritarisukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä itseasiassa mietinkin nimeisinkö ne ritarisukiks :D Mä en oikeesti osaa päättää tykkäänkö ja toimiiko, mieli muuttuu joka kerta kun katon niitä.

   Poista
 2. Todella kivan näköiset sukat! Sekä värit että tuo pintaneule miellyttää minua. Kun osaisikin kokeilla välillä vähän toisenlaisia väriyhdistelmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sokkona vaan käsi lankalaatikkoon ja katsot sopiiko näppeihin osuneet yhteen ;) Voi löytyä yllättäviäkin uusia ystävyksiä =)

   Poista