keskiviikko 21. elokuuta 2013

Sininen uni

Lanka: Tuntematon efektilanka, tuntematon villasekoite
Virkkuukoukku: 4
Mistä ohje? Ohjeita isoäidinneliöön löytyy mm. Novitan sivuilta ja Kaspaikasta.

Käytiin hakemassa tyllerölle kassillinen tuttavan tyttöselle pieneksi jääneitä vaatteita. Rahaa niistä ei toivottu vastineeksi, vaan vaaleansinistä peittoa uudelle tulokkaalle. Lupasin sellaisen taikoa, jos jokin hyvin yksinkertainen malli kelpaa. Tahti on tällä hetkellä niin hidasta, ettei mihinkään hurjan monimutkaiseen rahkeet riitä kaiken muun keskellä.

Olin jo lähdössä ostamaan vaaleansinistä lankaa, kun totesinkin varastosta löytyvän jotain vaaleansinistä. Pitkään marinoitunutta, perintönä saatua efektilankaa, joka ei koskaan ole löytänyt omaa paikkaansa. Mutta kun se sattui pussissa osumaan rinnakkain keskisinisen pehmeän villasekoitteen kanssa... Hmm? Kannattaa sitä ainakin kokeilla.

Lopputulemaan olenkin varsin tyytyväinen! Neuloin molemmat langat loppuun ja niin peitolle tuli kokoa 79x79 cm. Efektilangan pörröisyys tekee peitosta juuri niin pehmoisen näköisen kuin se onkin, ja nämä kovin erilaiset langat täydentävät yllättäen toisiaan tässä isohkossa isoäidinneliössä. Isoäidintyyliin peitto myös valmistui hirmuisen nopeasti. Nyt peitto sitten vaan odottelee marraskuuta.

2 kommenttia:

  1. Aika hyvin kammolanka muuntautui käyttökelpoiseksi kun sen yhdisti jonkun paremman kanssa. Söpö peitto!

    VastaaPoista